Vastajauhettua kahvia, olkaa hyvä!

Viihtyisässä kahvilassamme voit virkistyä heti Suomenlinnaan saavuttuasi tai nauttia herkuistamme ennen poislähtöäsi.

image description

Tuore kahvi vastajauhetuista pavuista on silmäterämme. Kondiittorimme kakkuvalikoima sekä muut leivonnaiset taittavat makean nälän. Salaattibaarimme antimet, piirakat ja täytetyt leivät ja kuumat toastit tarjoavat vaihtoehdon vaikkapa lounaalle. Kylmänä vuodenaikana tarjoamme myös kuumia keittoja. Asiakkaidemme käytössä on langaton nettiyhteys.

image description
Meiltä ruokia ja olutta myös mukaan!
image description

Aina tuoretta kahvia

Jauhamme kahvimme itse omasta sekoituksestamme. Valikoimamme erikoiskahvit tyydyttävät vaativankin maun ja suodatinkahvia voit ostaa myös mukaan. Teen ystäville tarjoamme haudutettuja teelaatuja jokaiseen makuun.

image description

Pientä suolaista ja makeaa

Runsaat täytetyt ruis- ja vehnäleivät taittavat mukavasti pienen nälän. Makean nälkään oman kondiittorimme kakut sekä tuoreet pullat ja leivonnaiset tarjoavat lukuisia herkullisia vaihtoehtoja.

image description

Artesaaniolutta ja laadukkaita viinejä

Suomenlinnan Panimon oluet sekä laadukkaat viinit ja muut alkoholijuomat kuuluvat myös valikoimaamme. Kuumat juomasekoitukset ja omalla reseptillä keitetty glögi, terästettynä tai ilman lämmittää mukavasti.

image description

Laadukasta jäätelöä

Vaihtuva irtojäätelövalikoimamme koostuu pienten artisaanivalmistajien laadukkaista tuotteista. Jäätelöhetken kruunaa itse valmistamamme kastikkeet ja lisäkkeet.